Bet365 számla regisztráció

A Bet365 a legnagyobb európai online fogadóiroda. Ezt használjuk és ajánljuk a legtöbb esetben. Ebben a cikkben bemutatjuk neked, hogyan kell regisztrálni úgy, hogy biztosan megkapd az első befizetési bónuszt. Kezdjük is el.

1️⃣ Alap regisztráció.

Az alap regisztráció semmiben sem tér el, egy átlagos regisztrációtól. Fontos viszont megjegyezni, hogy az adatok kitöltésénél különösen oda kell figyelni, hogy minden adatot pontosan adjunk meg, mert a Bet365 hitelesítés céljából bármikor kérheti a személyi iratokat, melyet összevet a megadott adatokkal.

2️⃣ Számla hitelesítése

Ha megvagy a regisztrációval, akkor elsőnek hitelesítsd le a számlád, és javasoljuk, hogy csak akkor fizess be, ha ez megtörtént. Ennek azért van jelentősége, mert ha valamiért nem tudod hitelesíteni, akkor nem, vagy csak nehézségek árán fogsz tudni kifizetést kérni.

A hitelesítés úgy tudod elérni, ha rákattintasz jobb oldalon felül a profil ikonra, ezen belül az ügyfelekre (Members), majd a “számlám”-ra (My account) és végül az ügyfélazonosítási folyamatra (Know Your Customer).

Ide kell feltöltened a személyes dokumentumaidat. Legalább kétfázisú hitelesítésen kell végigmenned. Az első egy személy azonosító dokumentumot kér, ami lehet személyi igazolvány, vezetői engedély, vagy útlevél. A második fázisban választhatsz: vagy beküldesz egy másik személy azonosító igazolványt a felsoroltak közül, vagy egy olyan számlát lefotózva, amin látható a regisztrált személy neve és lakcíme. Elfogadnak például egy mobil számlát, közüzemi számlát, vagy bankszámla kivonatot is. Ha ez sincs, akkor postai azonosítót is kérhetsz. Ilyenkor a Bet365 küld egy levelet a regisztrált címre, amiben egy kód van. Azt a kódot kell beírnod ugyanide, ahol a postai azonosító levelet kérted.

3️⃣ Számla feltöltése, bónusz igénylése.

Fontos, hogy mindig azzal a bankkártyával/számláról kell befizetni, ami a regisztrált személy nevén szerepel. Be lehet még fizetni Paysafe Card-dal(benzinkutas feltöltés), azonban itt is ugyanúgy arra a bankkártyára lehet végül kiutalást kérni, akinek a regisztrált személy nevéhez tartozik. Meg kell adnod egy időintervallumot, mely azt jelenti, hogy mennyi időnek kell eltelni két beutalás között. Nincs sok jelentősége. Valamint meg lehet adni befizetési limitet is, de “nincs limitet” is beállíthatunk.

A beutalásnál mindenképpen jelöld be azt, hogy kéred a számlanyitási ajánlatot! Ez azt jelenti, hogy az első befizetés összegét (maximum 15.000 Forint értékben) bónuszban is megkapod, tehát ha 15.000 forintot befizetsz, akkor adnak 15.000 Ft bónuszt. Ezt a bónuszt egyszer lehet megigényelni, ezért érdemes kimaxolni, és első alkalomkor legalább 15.000 forintot befizetni. Fontos, hogy a regisztrációt követően próbáljuk mihamarabb felhasználni a bónuszt, mert 30 napon belül lejár.

Ezt követően már el is kezdheted a játékot.