Kik azok a sportfogadás elemzők?

A sikeres elemzők a fogadóirodák tükörképei, ami annyit jelent, hogy hasonló módszereket használnak, mint a bukmékerek. Rengeteg munkaórát töltenek a már lezajlott események statisztikáinak értékelésével, összehasonlításával. Emellett szorgosan figyelik és elemzik a szorzókat. Összevetik a sportfogadó irodák szorzóit és megkeresik azokat a szorzókat, ahol aránytalanul magasabb az “árazás”, az esélyhez képest.

Az elemzők tisztában vannak azzal, hogy a sportfogadó iroda melyik fogadást “árazta alul” vagy éppen felül. Emellett, míg a gyakorlott fogadók esetleg olvassák a csapatok Twitter oldalát és a sporthíreket, a hiteles elemzők megtalálják és kialakítják a megfelelő információs szálakat, melyeken keresztül a leggyorsabban és legpontosabban jutnak birtokába olyan információnak, amely kihatással lehet a mérkőzés végeredményének alakulására. Ilyen szálakat használnak a sportfogadó irodák is. Például labdarúgásban egy kulcsjátékos sérülése, vagy lóversenyben egy ló korábbi betegségéből adódó gyengülése.

Vegyük példának a labdarúgásban két hasonló erejű csapat mérkőzését, melyben 33 % az esélye az A csapat, a döntetlen és a B csapat győzelmének is. A profi sportfogadónak birtokába került egy olyan információ, hogy a B csapat edzője pihentetni szeretné a csapat kulcsfontosságú játékosait a következő meccsre, ezért tartalékosok játszanak helyettük, holott a másik csapat teljes erővel játszik. Ekkor az esélyek megváltoznak mivel az A csapat esélye 60 %, a döntetlen 25 % és a B csapat 15 %. Az elemző figyelembe veszi a sportfogadó iroda szorzóit, a saját megszerzett információit, és amennyiben az adott szorzó értékesebb, mint a kimenetel esélye, úgy megköti a fogadást.

Az általunk is alkalmazott, kizárólag külföldi elemzők általában nem egy tagból, hanem több profi sportfogadó játékos csapatából áll. Mindegyik játékos évek alatt fejlesztette ki saját elemzési stratégiáját, kommunikációs vonalát, melyek önmagában is sikeresek, együttesen azonban sokszorozzák eredményességüket. Sok esetben a csapat tagjai között egy-egy sportfogadó iroda volt alkalmazottja is megtalálható.

💬Ha érdekel, hogyan használhatod te is komoly bevételi forrásnak a sportfogadást, olvasd el az oldalon található bejegyzéseket, vagy írj nekünk.

Olvasd el a többi blog bejegyzésünket is, biztosak vagyunk benne, hogy találsz értékes információt.