Bet365 hűség bónusz

A Bet365 iroda a rendszeres sportfogadókat hűség bónusszal, “loyalty offer-rel” jutalmazza. Mindenképp érdemes kihasználni, azonban érdemes pár szót beszélni róla, hogy mi is ez, és hol találod meg.

➡️Honnan tudod, hogy van bónuszod?

Kettő helyről tudhatod meg azt, hogy van bónuszod, az üzeneteidből, illetve a a külön erre létrehozott menüből.

Kattints a jobb felső kis profilt jelző ikonra, majd az “Account” menü mellett megtalálhatod a “My offers” menüt. Ha belekattintasz és találsz benne egy címsort: “Loyalty Offer – 5.000 Ft in Bet Credits”, alatta pedig, hogy “Claim Now” akkor van bónuszod, amit érdemes kihasználni. Kattints a “Claim Now-ra”, ami ha rákattintottál, átváltozik “Claimed-re”, az-az igényelté.

A másik hely, ahonnan tudhatod, az üzeneteid, melyet az Account fül alatt találsz meg. Azon belül pedig egy ilyen tárgyú üzenetben találod:”Get your 5.000 Fr in Bet Credist”.

➡️Hogyan tudod felhasználni?

Ha megszerezted, akkor pedig látni fogod, amint fogadsz. A szelvényeden fel fog ugrani alul egy új lehetőség, “Use Bet Credits” címmel, ha bepipálod, akkor felhasználod a bónuszod a fogadás során.

➡️Mit jelent a bónusz pontosan?

A bónuszról tudni kell, hogy itt csak a nyeremény a tied. Tehát ha nyersz, akkor a profit a tied, de az alap bónusz, amit kaptál az nem. Ha vesztettél, akkor pedig nem vonják le az összeget. Tehát ha megteszed egy 1.8-as szorzóra az 5.000 Forintot és nyer, akkor csak 4.000 Forint lesz a tied.

Mindenképp használjatok ki minden bónuszt, amit lehet. Premier League idejében nagyon sűrűek ezek a bónuszok, előfordul, hogy akár egy hónapban 3-4 alkalommal is ad a Bet365.

Írtunk cikket az élő bónuszokról is, ami eltér ettől a bónusztól, azt itt olvashatod el.

Jó játékot!