In-Play bónusz, Bet365

➡️ Mi az az In-Play bónusz a Bet365 irodában?

Ha felbukkan a fenti ablak, akkor a Bet365 In-play bónuszt adott, jelen esetben a Real Madrid v Man City mérkőzésre. Kettő okból is érdemes kihasználni.

1: Kapunk megközelítőleg egy tétnyi bónuszt,

2: Limitálás szempontjából is kedvező. A fogadóiroda nagyon szereti azt, ha megmondhatja nekünk, hogy mire fogadjunk.😎

➡️Honnan tudod, hogy van bónuszod?

Bet365>jobb felül az egyenlegedre kattintasz> messages, majd egy ilyen üzentet kell, hogy találj: Up to 1,500/3,000/7,500/15,000 Free In-Play Bet on …

➡️Mit jelent ez pontosan?

Azt jelenti, hogy ha a fenti mérkőzés előtt elhelyezel egy a bónusz összegével megegyező fogadást, akkor ha elkezdődik a fenti mérkőzés, élőben egy azonos összegű fogadást köthetsz úgy meg, hogy a tétet ők adják neked kölcsönbe, ha nyersz. Magyarul ha az élő meccsen tett fogadással nyersz, a fogadás profitja a tied, ha veszít a fogadás, akkor pedig a megtett tétet nem vonják le a számládról.

Röviden tehát mikor még nem kezdődik meg a meccs, megteszed a bónusz értékét, ha elkezdődik, akkor pedig megkötsz egy azonos összegű fogadást, amit ha megnyersz, az elő fogadás profitja a tied. Az első fogadás, amit a meccs megkezdése előtt kötsz meg, az a saját egyenlegedből megy, mint az összes többi rendes fogadás.

➡️Mire fogadjak, a mérkőzés kezdete előtt, és után?

Mérkőzés előtt mi küldünk tippet az eseményre. Ha a mérkőzés elkezdődik, akkor pedig mindig azt javasoljuk, hogy saját megfontolásodból tegyél meg egy fogadást 2-4 közötti szorzóval.

Ha elmúlt időszakban sokat profitáltál, akkor a meccs előtti tippet érdemes megtenned nagyobb téttel, mert az iroda szereti, ha arra fogadsz amire ő szeretné, és limitálás szempontjából előnyös, amikor a Bet365 algoritmus elemezi a profilod.

Ha tetszett a bejegyzés, olvasd el a többi cikket is.

Eredményes játékot.