Tétkezelés, "majd én azt tudom"

Ebben a cikkben egy megtörtént esetet mutatunk be, mely jól szemlélteti, hogy miért hangsúlyozzuk a tétkezelési szabályaink betartását.

Az élő példában szereplő személyt nevezzük Gábornak.

Gábor 2019 április utolsó hetében lépett be a csoportba, egy extrán erős időszakban.

Profit alakulás:

2019.04.28. +53,88 %

2019.05.05. + 20,85 %

2019.05.12. + 43,25 %

2019.05.19. -8,96 %

Gábor erősen nyereséges időszakban lépett be, amit ő is tapasztalt, azonban mégis csak 4 hétig tartott velünk. Minden héten írt, hogy mennyire jól sikerült a hétvége. A második héten már azt is írta, hogy az egyik tippünkön 1,9 szorzóval 50.000 Forintot nyert, ami azért érdekes, mert ekkora profithoz minimum 26.000 forintos téttel kellett megfogadnia, ami azt jelentette, hogy vagy nem tartja be a szabályokat, vagy minimum 700.000 Forintos bankkal kezdte a játékot.

Az ezt követő héten szintén írt, hogy hétvégén sikerült neki dupláznia, mert megemelte a tétet. Azt is írta, hogy nem is hitte volna el, hogy mennyire működik ez, és hogy ajánlani fogja ismerőseinek is, mert annyira örül, hogy rátalált.

Mindig felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a tétméretet nagyon tartsa be, mert előfordulnak veszteséges hetek, amikor lecsökkenhet a bank.

A tétméret-kezelést viszont Gábor továbbra sem tartotta be, és a 2019.05.19, napjával záródó héten, már hétköznap feltette az összes pénzét tippekre, amikor még a bank felének sem kellett volna hogy fent legyen. Ez a hét viszont nem követte az előző hetek gyönyörű szériáját, mivel -8,96 %-os eredmény keletkezett, és a hét során hétköznap volt egy erősebb negatív széria, amikor Gábornak már az egész bankja le volt kötve fogadásra, minimum dupla téttel. A végeredményt nem tudom és a pontos adatokat sem, csak annyit, hogy Gábor az 5. héten már sajnos nem tartott velünk és az üzeneteinkre sem válaszolt.

1️⃣ Nézd meg a statisztikát. Hiteles a statisztikánk? A válasz: igen. Akkor csak türelemmel kell lenned, látod, régen is voltak rossz hetek, és mindig gyönyörűen megtérült. És ez mindig is így volt.

2️⃣ Nem lehet úgy sportfogadni, hogy ne lennének veszteséges hetek. Ez a szakma variancián alapul és a variancia görbéjének van negatív, és van pozitív szakasza is, de azt kell nézni, hogy a görbe célirányosan hová tart.

Mindig hangsúlyozzuk a szabályaink betartását, és aki ezt megteszi, jól jár.

Gyere és próbáld ki az ingyenes hetünket, és te is részese lehetsz egy nyerő csapatnak.

Olvasd el a többi blogbejegyzést is és egészítsd ki a tudásod a sportfogadás terén.