Lelimitáltak? Így indulj újra.

A limitálásról általánosságban itt írtunk, a limitálás elkerüléséről, pedig itt olvashatod a bejegyzésünket.

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy hogyan tudsz újra indulni, illetve, hogy milyen szabályokat kell betartanod ahhoz, hogy elkezdhesd újra a játékot. Ebben a cikkben is legfőképp a Bet365 irodára mutatunk, de a leírt szabályok a legtöbb limitálós irodánál működnek.

1️⃣ Lelimitáltak, mi a folytatás?

Ha újra a Bet365 irodát szeretnéd használni, akkor egy dolgot tehetsz csak, új account-ot kell regisztrálnod és azzal játszani. A régi account-ról vedd le a pénz, de csak akkor, ha már minden mérkőzés véget ért, és le tudod maradéktalanul utalni a pénz, készítsd el a statisztikád, ments le a szükséges információkat, amit le szoktál és soha többé ne lépj be arra az accountra, a lent leírtak miatt hamarosan megérted, hogy miért.

2️⃣ Milyen accountot szerezzek? Kitől szerezzem, neten is lehet vásárolni?

Az új account szerzésnél egyetlen fő szabály van. Megbízni abban, akitől szerzed. Neten soha ne vásárolj, ez azt hiszem magától értetődik. Azért kell attól az embertől szerezned, akiben megbízol, mert bármikor hozzáfér az account-hoz, ha akar, igazolja a személyazonosságát, valamint ha leutalsz a kártyájára, akkor mindenképp korrekt legyen. Továbbá a Bet365 irodánál előfordul, hogy a kiutalásnál, vagy akár a játék közben is kérhet újra verify lépéseket, ezért jó, ha az ismerősödre bármikor számíthatsz.

3️⃣ Mire kell figyelni a Bet365 újra regisztrálás során?

Limitálás szempontjából 3 dolgot kell figyelemben tartanunk. A: böngésző, B: internet, C: megadott adatok.

A, böngésző:

Új eszközre szerencsére nem kell váltanod, elég ha a böngésződ újítod, vagy frissíted fel. Ha eddig Bet365 applikáción keresztül játszottál, akkor attól meg kell válnod, ha csak nem akarsz új készüléket használni. Böngészőben tökéletesen elfut a Bet365.

🔵 Mobil: Ha a limitált fiókodból kiutaltad a pénzed, lépj ki a fiókból! A böngésződben töröld ki a cookiekat, és minden előzményt, minden időre. Ezután töröld ki a böngészőt, majd telepítsd újra és kész.(A gyári böngészőt nem tudod telepíteni, érdemes másikra cserélni). Arra nagyon figyelj, hogy ha a böngésződben be voltál jelentkezve egy fiókkal, pl: Google Chrome, Google fiók, akkor többet azzal a fiókkal ne lépj be, mert azt is láthatja a Bet365. Legjobb, ha minden böngésződből, minden adatot kitörölsz, majd egy olyan böngészőt telepítesz fel, amin eddig nem játszottál huzamosabb ideig. Ha Chrom-ot használtál, akkor válts Mozzillára, vagy Operára, stb. Szinte minden webes böngészőben gyönyörűen elfut a Bet365.

🔵 Pc.: Itt egyszerűbb dolgod lesz, telepítsd fel a Ccleaner programot. Az ingyenes verzió tökéletesen elég a számunkra.

https://www.ccleaner.com/ccleaner

Ha feltelepítetted, akkor a programon belül a custom clean , a Windows és Applications fülön az összes böngészőben jelölj be mindent, és mehet a törlés.

B, Internet.

🔵Mobil internet: Le kell cserélned az IP címed. Ezt azután érdemes megtenned, miután a fenti böngésző frissítéseket elvégezted. A mobilinternetek legtöbb része dinamikus IP-t használ ami annyit jelent, hogy felcsatlakozások alkalmával folyamatosan más-más IP címekkel látja el a szolgáltató az interneted. Első körben nézd meg a jelenlegi interneted IP címét. Ha publikus, akkor Google-ba beírod, hogy “Whats my ip” és a Google kiírja neked. Ha nem írja ki akkor ezen az oldalon is megnézheted. Ha kiírta, készíts, egy képernyőfotót, vagy írd le. Az alábbi videón mutatom be neked.

https://whatismyipaddress.com/

Ezt követően kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be újra. És nézd meg ugyanezen a helyen az IP címed. Ha Dinamikus IP-d van, akkor más számot kell kapj. Ha sikerült, akkor kész, mehet a regisztráció. Ha fix IP címes internetkapcsolatod van, akkor fel kell hívnod a szolgáltatód, és kérned kell IP cím megújítást.

🔵 Otthoni internet: Wifi hálózat, szintén a fenti dolgok szerint kell eljárnod mindenben. Ha lementetted a mostani IP címed, akkor ne a géped kapcsold ki és be, hanem húzd ki a router-ed, vagy modem-ed, majd dugd vissza. Ha nem változik meg, akkor itt is telefonálnod kell. Általában megoldják neked az IP cím frissítést a műszakiak.

🔵 Gyakran használt internet: Ez a legnagyobb buktató! Példa. Megvan a net, böngésző csere, új számla, teljesen tiszta vagy. Egy hónap múlva elmész a haverokkal, újra beültök abba a jó pubba, olyan jól elvoltatok ott. Megy a hihi-haha, megvan a második sör, (“piiing”). Hopp, jött egy tipp. A telefonod automatikusan wifin van, mert meg van jegyezve a hálózat, és már buktad is a számlád, kezdheted újra az egészet. Mielőtt elkezded az új számla regisztrálását, az összes wifi hálózatot felejtsd el a telefonodon, az-az töröld ki a mentetteket. Ezt tedd meg az olyan eszközeiden, amit magaddal szoktál vinni és be-be szoktál lépni gépen is a Bet365 fiókodba, pl.: Laptop, tablet. A legjobb az lenne, ha nem is csatlakoznál új wifikre, max a steril otthonira, de ha muszáj, akkor nagyon figyelj, hogy voltál-e már azon a wifin, vagy sem.

Maximum 100.000 Forinttal kezdd újra a játékot.

C, megadott adatok:

4️⃣ Előző pontba tartozik, de megért egy új pontot.

C: Megadott adatok: Új adatokkal kell regisztrálni. Egy év elteltével újra beregisztrálhatod újra magad, azonban pihentetned kell addig. Az új adatok azt jelentik, hogy változnia kell

a: összes személyes adatnak,

e-mail címnek,

telefonszámnak,

4 jegyű biztonsági kódnak,

jelszónak.

jelszónak.

A tapasztalat szerint nem probléma, ha ugyanaz a lakcím, pedig erre külön fel is hívják a figyelmet a szabályzatban, hogy egy lakcímről csak egy játékos a megengedett.

Ha eltel az egy év, és újra magad szeretnéd regisztrálni, akkor ott is változtass meg mindent, amit tudsz, tehát telefonszám, e-mail cím, jelszavak, ha lehet akkor lakcím. Érdemes egy másik személyi okmányt feltöltened a hitelesítés során. Ha korábban személyit töltöttél fel, akkor most útlevelet, vagy vezetői engedélyt. (közeli ismerősöd telefonszáma is megteszi, mert sosem lesz rá szükség.)

5️⃣ Mi történik, ha rájönnek, hogy magam regisztráltam újra, vagy családtagom?

Ha magad regisztráltad újra és felfedezik, akkor egyszerűen összevonják a két számlád, és lelimitálják az új számlád is.

Ha családtagra jönnek rá, akkor nem fognak engedni fogadni, és kérik, hogy utald ki a pénzed.

Ha elrontottad az IP címet, akkor újra lelimitálnak, és 1.000 Forint alatt fog engedni fogadni.

Mindig minden esetben megengedik, hogy kifizesd a pénzed.

6️⃣ Más adataival játszani nem illegális?

Amennyiben a személy hozzájárul, hogy az ő számláját használd, úgy nem illegális. A Bet365 felhasználási feltételeit sérted ugyan, de hát az is sérti, ha valaki sokat nyer. Azonban az már illegális, ha az adatokat tovább adod, vagy eladod, mert a Btk. 219. § Személyes adattal visszaélés bűncselekmény törvényi tényállását meríti ki.