A profi sportfogadó 9 tulajdonsága

1️⃣ Megfontolt szabályok alapján kezeli a fogadásait, tétméretkezelési stratégiájától nem tér el.

Hiába van veszteséges időszaka, nem kezd el több fogadást kötni, nem kezd nagyobb szorzókra fogadni. Higgadt marad, mert tudja, hogy a sportfogadásban bármilyen jó is az elemzés, információ, elkerülhetetlen a variancia törvénye, ami okozni fog veszteséges heteket, vagy akár hónapokat is. Tudja, hogy hosszútávon megtérül a munka gyümölcse. Ezt a statisztikánk jól bizonyítja.

2️⃣ Függőben lévő fogadásait nem követi élőben.

Nem nézi folyamatosan az épp játszódó mérkőzéseit, melyekre fogadást kötött, mert tudja, hogy az a pár fogadás, ami most épp zajlik, nincs hatással az eredményre. Nem okoz stresszt magának, és értékesebb dolgokra fordítja az energiáit. Viszont a havi eredményét átelemzi alaposan, mert a hosszútávú eredmény az, ami igazán számít.

3️⃣ Részletes és szűrhető statisztikát vezet.

Statisztikáit részletesen kiértékeli, a kedvező folyamatokat megtartja, a kedvezőtleneket pedig elveti. Folyamatosan naplózza a teljesítményt.

4️⃣ A beszerzett információ hitelességéről meggyőződik, azt teszteli, majd ezt követően illeszti bele a saját stratégiájába.

Ha talál egy első ránézésre profinak tűnő elemzőt/tippeket/stratégiát, nem kezdi azonnal élesben használni. Elsőnek leteszteli, kielemzi, kiértékeli, majd ez alapján dönti el, hogy mennyire tudja a saját módszerébe beilleszteni.

5️⃣ Ismeri az online sportfogadó irodák ügyfél kezelési szokásait, tudja azt, hogy hogyan elemzi az online sportfogadó iroda a játékosait, melyet felhasznál a maga javára és ezeket az információkat igyekszik frissíteni.

Tudja azt, hogy az adott iroda jutalékoptimalizált (szorzókra számolt jutalék), vagy veszteségoptimalizált-e. Ha jutalékoptimalizált, akkor nem fogja a számlákat limitálni, de ha veszteségoptimalizált, akkor a jutalékon kívül arra is dolgozik, ha veszítsd el a pénzed. Ez a típusú iroda nem engedi meg, hogy sok pénz nyerj nála, így le fogja limitálni egy idő után a tétméreted. A profi sportfogadó tudja, hogyan manipulálja megtervezett fogadásokkal azt, hogy a számláját lehetőleg később limitálják le.

6️⃣ Mindig van egy B terve.

Mindig számít arra, hogy az adott iroda bezár (szerencsére ez ritka), a számláját lelimitálják, a legjobb elemzője befejezi. Ennek megfelelően a profi sportfogadónak mindig van egy vészhelyzeti forgatókönyve. Sok irodát ismer, van tartalék számlája, és mindig tudja, hogy szerezzen azonnal új információ forrást.

7️⃣ Több profi sportfogadóval áll kapcsolatban és tudását a többiekével kiegészítve fejleszti.

Ahány profi játékos, annyi észrevett apróság a rendszerben és játékban. A jó sportfogadók tudják, hogy egymástól tanulhatnak a legtöbbet, ezért megosztják a fontosabb tapasztalatokat egymással, például azt, hogy mi állhat egy-egy limitálás hátterében.

8️⃣ Ha veszteséges időszaka van, nem jut eszébe, hogy nem működik amit csinál.

Bukott a hónapban 30 %-ot? Hát ez benne van… és tudja, hogy nem baj, ezután fognak jönni a nyerő időszakok. Vannak kiváló variancia programok, melyekből lehet látni azt, hogy mégha egy nagyon erős elemzőt is követünk, akkor is lesznek veszteséges időszakok, mert összetorlódhat sok rossz fogadás. Ennek ellenére egy jó sportfogadónak eszébe sem jut, hogy amit csinál, az nem működik.

9️⃣ Végül, de nem utolsó sorban hosszútávon irigylésre méltó profitot könyvelhet el.

Ezt magyarázni sem kell, szép eredménye van, de minimum megél a sportfogadásból. Olvasd el a többi blog bejegyzésünket is, biztosak vagyunk benne, hogy találsz értékes információt.