Hogyan számoljuk a statisztikát?

📈Aki kicsit is komolyabban foglalkozik a sportfogadással, annak elengedhetetlen saját statisztika vezetése. Sok statisztikával találkoztunk már, ami egy kezdő számára első ránézésre nem biztos, hogy érthető, és tanulmányozással fogja tudni csak átfogóan megérteni az abban foglalt információkat.

➡️Hogyan vezetjük mi a statisztikánkat?

Minden héten küldünk a Telegram csoportunkba egy heti összefoglaló-jellegű bejegyzést, illetve egy táblázatot. A bejegyzésben jellemezzük a hetet és tanácsokat adunk. A táblázatban szerepelnek sorrendben a megküldött tippek, mellette pedig az eredmény.

Élő tipp? | Heti tipp sorszám | A – B csapat, fogadási típus | Szorzó | Eredmény | Tét | Kifizetés.

Például 3. tipp a héten: Burnley v Aston Villa (ázsiai hendikep lapokra), 2.500 Forinttal, 1,7-es szorzóval tettük a fogadást ami nyert, így 4.250 Forintot nyertünk. (1,7*2.500).

Fent látható, hogy 257.500 Forintot tettünk fel fogadásokra. 100.000 Forint volt az alaptőkénk, a hét indulásakor. A meccsek folyamatosan játszódnak le a héten, így érkezik vissza a tőke a számlánkra, és folyamatosan tudjuk visszatenni fogadásokra. Tehát összesen 257.500 Forintot tettünk fel fogadásokra és 284.468 Forintot kaptunk vissza, ha az összes mérkőzés véget ért. Kivonjuk a nyereményből a téteket, és megkapjuk, hogy 26.968 Forint profit keletkezett a héten. A 100.000 Forint induló tőkének ez a 26,97 %-a, így ennyi heti profi keletkezett. Ennyire egyszerű az egész.

A táblázat kialakítása során figyeltünk, hogy kellően átlátható legyen azok számára is, akik kezdetnek csak az ingyenes hetet próbálják ki. Szándékosan nem használunk olyan definiálásokat, mint például roi, yield, win rate, line stb., ami nem biztos, hogy mindenki számára érthető. A tippek nagyon egyszerűen visszaellenőrizhetőek, mivel ugyanezeket fogod te is megtenni, így láthatod, hogy minden tipp szerepel a táblázatban.

⏩💬Iratkozz fel, és kezdd el te is sikeres sportfogadói karriered!

Olvasd el a többi bejegyzésünk is, biztosak vagyunk benne, hogy találsz értékes információt.

⏬Alul letöltheted a fenti statisztikai táblázatunkat.