Online fogadóirodák számlalimitálása

Minden fogadóiroda profitorientált cég, szerencsejátékot, élményt adnak el nekünk, azonban ők mindent megtesznek azért, hogy részükről a bevétel ne a szerencse kérdése legyen. A legtöbb iroda célja az, hogy bukd el a pénzed, például Bet365, 22Bet, 1xbet. Léteznek olyan irodák is, akik hosszútávon a fogadásokból szerzett jutalékokra terveznek, például a Pinnacle vagy a 18bet. Ebben a cikkben az előbbiekről lesz szó, akik lelimitálnak, ha nyereséges játékos vagy. Olyan házi szabályzatot érvényesítenek, ami a profi sportfogadó játékosoknak kedvezőtlen.

➡️ Mi az a lelimitálás?

A fogadóirodák háziszabályzatában megtalálható, hogy bármikor korlátozásokat vezethetnek be a számládon egyoldalúan. A regisztráció során ezt felhasználási feltételként elfogadtad. A korlátozásoknak több fajtája van, a leggyakoribb, amikor a tétméretednek alacsony korlátot adnak. Magyarul nem fogadhatsz a legtöbb mérkőzésre, csak maximum egyszer 700 Forinttal. Ezt nevezzük lelimitálásnak. Ezen felül ki is tilthatnak, ekkor kapsz egy üzenetet, hogy felülvizsgálták a számlád és utald ki a pénzed.

Egy valamit fontos leszögezni: A Bet365 és az 1xbet mindig kifizet. Az 1xbet-nél kicsit macerásabb a kiutalás, de a pénzt végül ki tudod utalni.

➡️ Sportfogadások és szokások.

Visszatérve a limitálásra, minden egyes sportfogadási számla részükről egy befektetés. Ha beregisztrálsz, nyitsz egy befektetési számlát, azonnal elkezdik elemezni a sportfogadási szokásaidat.

Az irodák az pszichológiára alapoznak. Mindig azt várják el tőled, hogy ha nyersz, a nyereményt fektesd be újra és újra, majd a végén veszítsd el. Ez óriási üzlet. A fogadóirodák játékosai több mint 98 %-a veszteséges, mert aki nyer, az újra felteszi a pénzt.

Marad azonban az a 2%, aki nyereséges. Ez az 2% veszteséges befektetés a fogadóirodák részéről. Ilyenkor előveszik a számunkra kedvezőtlenül megfogalmazott házi szabályzatot, majd limitálják a nyereséges játékosokat, hogy minimális téttel fogadhassanak.

A számlalimitálást részben emberek végzik, részben algoritmusok. Ezt úgy kell elképzelni, hogy készítenek egy “aktát” a játékosokról, melyben valamennyi fogadási szokása megtalálható. Egy diagramot kell elképzelni, melyben minden adat szerepel a játékos fogadási szokásairól, például:

– Befizetések, kifizetések nagysága, rendszeressége.

– Tétméretezés, kis tét – nagy tét, fix tét, növekvő tét, kerekített tét (1495 Forint vagy 1500 Forint)

– Sima/élő fogadások, azok aránya, mennyi idővel kötődnek meg a mérkőzések előtt a fogadások.

– Ligák, mindig ugyanarra a kis ligára kerül fogadás, vagy nagy ligákra is, esetleg változatosan minden ligára. Mekkora a tétméretezés a kis és nagy ligafogadások során.

– Mennyire kerülnek felhasználásra a hűség bónuszok, és azok mekkora szorzóra kerülnek elhelyezésre.

– Amikor a mérkőzések zajlanak, melyen fogadás van, be van-e lépve a játékos, és nézi-e a fogadás állását, esetleg követi-e az animációs felületet, vagy a közvetítést.

– Egy adott mérkőzésen hány fogadás kerül elhelyezésre.

– Egy adott mérkőzésen hány fogadás kerül elhelyezésre.

➡️ Fekete lista.

Rengeteg mindent fel lehetne sorolni, amit figyelnek, de ami a lényeg, hogy egy algoritmus kiszámolja azt, hogy mennyire éri meg továbbra is „befektetni az adott számlára”, azaz hagyni, hogy tovább fogadjon a játékos. Itt az algoritmus egy dolgot mérlegel, van-e lehetőség arra, hogy a játékos pénze visszabukásra kerüljön. Ha az algoritmus úgy érzékeli, hogy te kimérten, szabályokat követve, működő stratégiát használsz, akkor elküldi a számlád bevizsgálásra, és limitálhatnak, majd felkerülsz a fekete listára. ⛔️

A fekete listára minden digitális nyomod felkerül, egy akta készül rólad, mely tartalmaz minden adatot, amit megadtál regisztrálásnál, a belépési IP adatokat, port számokat, böngésződ adatait. És ezek az adatok az online fogadóirodánál „üldözve” lesznek, tehát ha például valaki más is belép a te telefonodról, vagy a megosztott internetedről, őt is azonnal le fogják limitálni, az összes adatával együtt, és szintén üldözötté válik.

➡️ Hogy lehet ezt elkerülni?

Egy dolgot lehet tenni, az algoritmusokat folyamatosan lázban kell tartani azzal, hogy megvan az esélye, hogy a pénzed visszabukd. Ezt jól megtervezett fogadásokkal lehet befolyásolni. Emellett pár apróságra is figyelned kell, melyekről a következő cikkünkben írunk. Persze a végtelenségig sajnos ez sem működik, tehát például, ha meg 30-40 szerezted a pénzed, akkor egész biztosan limitálni fogják a számládat, de nem mindegy az, hogy 700.000, vagy a 2.700.000 Forintot utalsz ki a limitálást követően. A pénzt mindig ki fogja fizetni a végén az általunk legjobban ajánlott Bet365 online iroda. Ahhoz túl nagy fogadóiroda, hogy a rossz hírét keltse azzal, hogy valakit nem fizetett ki. Ezután egy új számlán el tudod kezdeni újra a játékot, persze úgy, ha a fent írt „digitális nyomaid” megváltoztatod.

A limitálás elkerüléséről itt olvashatsz bővebben.

Limitálás után, az új számla regisztrálásáról itt olvashatsz.

➡️➡️Az általunk megküldött tippek tartalmaznak megtervezett, számla limitálást elkerülő tippeket is, melyek szándékosan az algoritmusok nyugalmát táplálják. Olyan fogadásokat is küldünk neked, melyek szándékosan azt a látszatot keltik, hogy rossz fogadásokat is kötsz, és előbb utóbb visszabukhatod a pénzed. Ennek a stratégiánknak köszönhetően többször 5.000.000 Forint fölé emeltük egy számlánkon a profitot.

Csatlakozz hozzánk és kezdd el ma az ingyenes próbaidőszakot.