TIPSTREND ingyenes időszak

Figyelem: Jelenleg csak a 2 napos kipróbálási lehetőség áll fent, az e-sportos csoportban. 

Ebben a bejegyzésben az ingyenes időszak jelentését, feltételeit írjuk le röviden és érthetően, valamint kitérünk arra, hogy miért biztosítunk ilyen lehetőséget, illetve, hogy mire érdemes használnod.

1️⃣ Mit jelent?

Az ingyenes időszak azt jelenti, hogy ha a weboldalunkon a menüben látható “INGYENES IDŐSZAK” menüpont alatt megigényled ezt a lehetőséget, akkor 7 napon keresztül a teljes szolgáltatást használhatod, mindenféle korlátozás nélkül, díjtalanul. A 7 nap 7×24 órát jelent, amennyiben átlépi ezt az időt a feliratkozás, úgy a havi tagság ára, 11.900 Forint levonásra kerül. Ezt követően a díjt a rendszer havonta automatikusan le fogja vonni.

Fontos, hogy az adatokat a Paypal rendszere kezeli, így mi semmilyen bankszámlához köthető adatot nem kapunk meg. Egyedül az e-mail címedet és számlázási címedet fogjuk látni.

2️⃣ Miért van ilyen lehetőség?

Nem zsákbamacskát árulunk, győződj meg róla magad.

Kettő ok miatt hoztuk létre.

Az egyik tehát az, hogy lásd, tényleg működik a szolgáltatás. Ha szerencsés időszakban csatlakozol, akkor akár egy hét alatt megtermelheted magadnak a tagság árát. Ez természetesen nekünk is jó, mert így nagyobb esélye lesz, hogy velünk tartasz. 🙂

A másik ok az, hogy rengeteg az új tippeket szolgáltatás, akik azonnali befizetést kérnek és valójában hosszútávon veszteségesek. Az ingyenes héten látni fogod a hetente megküldött statisztikát, sorrendbe szedve a tippekkel, és ha te is követted a tippeket, kis energia befektetéssel a Bet365 számlatörténetében vissza tudod követni, mellyel megbizonyosodhatsz arról, hogy a statisztika 99% pontossággal vezetett. Minden tipp úgy kerül rögzítésre a táblázatban, ahogyan azt mi megküldtük. 

3️⃣ Hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

Egyszerűen: vedd komolyan, és kövesd a tippeket. Kezdheted próbatéttel is, akár 100 forint/fogadással. Az ingyenes hét célja tényleg az, hogy kipróbáld, mennyire tetszik neked, mennyire tudod követni a tippeket. Ha vége a hétnek, akkor pedig nézd meg, hogy mennyi pénzt tettél fel a tippekre, mennyit nyertél és számold ki a különbséget. Akár egy statisztikát is készíthetsz, melyet összenézhetsz az általunk készített statisztikával. 

Amikor feliratkozol, akkor egy oktató anyag fog téged köszönteni, melyet mindenképp olvass el alaposan. Elegendő információval lát el téged, mellyel tudni fogod azt, hogy hogyan kell megtenni a tippeket, és milyen szabályokat kell figyelembe venned. 

4️⃣ Hogyan lehet megszakítani a feliratkozást?

Előfordul, hogy valaki nem szeretné, hogy a Paypal levonja a pénzt, mert például egész nap dolgozik és nem tud vele foglalkozni. Természetesen le lehet mondani az ingyenes hetet, és akkor nem kell befizetni a tagság árát. Két módon tudod megszakítani a feliratkozást. 

a, a Paypal fiókodba bejelentkezel, és az automatikus kifizetéseknél megszakítod,

b, írsz nekünk Facebookon és mi megszakítjuk, melyről a Paypal e-mail üzenetet küld neked.

Még egyszer, akkor nem kell befizetni, ha az ingyenes hét megszakításra kerül. 

Próbáld ki az ingyenes hetet most, nincs veszteni valód.