Csomagok


Szolgáltatásunk keretein belül jelenleg 7 csoport található meg, 6 csatornánkban kizárólagos tippadókkal dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a tippjeik csak nálunk találhatóak meg.


< Foci csomag


< Capitano Prémium-csomag


< Patron Prémium-Csomag


Foci csomag

Fizetés havonta, bármikor megszakítható

4990 Ft

< Tétlimitáció nélküli tippek

< Nem csak bet365-nél rakható

< Számla korlátozás elkerülésért hasznos

< Akár órákkal később is megrakható tippek

< 8% körüli ROI

< 150 tipp havonta

< Exklúzivan nekünk SCARM-tól

Capitano Prémium-csomag

Fizetés havonta, bármikor megszakítható

5990 Ft

<  Átlagosan napi 1 prémium elemzés

<  Folyamatosan tájékoztat Capitano, hogy mikor várható a tipp

<  Exklúzívak a tippjei, tehát máshol nem találhatóak meg

<  Az előző évben 18,7% ROI-t és 423,23 egység profitot ért el

<  Kis variancia, biztosan rakkható fifa tippek

Patron Prémium-Csomag

Fizetés havonta, bármikor megszakítható

5990 Ft

<  Átlagosan napi 1 prémium elemzés

<  Folyamatosan tájékoztat Patron, hogy mikor várható a tipp

<  Exklúzívak a tippjei, tehát máshol nem találhatóak meg

<  Patron régi tippadónk, hihetetlen konzisztens és magas profitra képes

<  Kis variancia, biztosan rakkható fifa tippek

Tagjaink mondták rólunk


Őszintén szólva hezitálva vágtam bele, de minden elvárást felülmúlt! Egyszerűen szólva tényleg működik, minden az oldalon közzétett adat valós, nem gondoltam, hogy valaha ilyen összegek lesznek a számlámon sportfogadással.


Brúger László, Trendbet tag

Mindenkinek bátran ajánlom aki befektetésekben gondolkozik, van egykis szabadideje és semmiképpen nem hetekben gondolkozik! Amiben kitűnő: profi tippek, hiteles átláthatóan vezetett statisztika, magas profit, barátságos, megbízható ügyfélszolgálat és még sorolhatnám..


Szakony Bence, Trendbet tag

"2019 áprilisa óta követem a Trendbet tippjeit. Eleinte nagyon szkeptikus voltam, nem igazán hittem, hogy a sportfogadással lehet nyerni. Egy barátom ajánlására adtam egy esélyt és azóta se bántam meg. Napi pár percet vesz igénybe, érdemes az oldal tanácsait betartani és akkor szépen nő a bankroll."


Szász Csaba, Trendbet tag

"Maximálisan meg vagyok elégedve a tippekkel és az egész szolgáltatással. Teljesen hiteles statisztika. Az egy év alatt közel meghússzoroztam a tőkém. Az esport tippek brutálok."


Bán Tamás, Trendbet tag

Miért érdemes csatlakoznod?


Heti szinten vezetett részletes statisztika

Prémium csoportjainkban minden hétvégén közzé tesszük, az előző hét részletes statisztikáját. Külön-külön csoportokra, valamint mindhárom csoport teljesjtményét együtt.

Hosszútávban gondolkodás

5 sport csoportunk, 10 tippadóval rendelkezik, csökkentve ezáltal a varianciát. Ha egyik tippadónknak az adott időszakban gyengébben szerepel, másik, jobban szereplő tippadó által csökkentjük a veszteségeket.

Saját tippadó

Fifa csoportunknál, saját tippadóval rendelkezünk. Capitano tippjei sehol máshol nem található meg.

2 év tapasztalatának tanulságai

2019 március óta tartó működésünk során rengeteg dolgot megtapasztaltunk legyen akár szó számlalimitálásról vagy bármi más témával a sportfogadással kapcsolatban.

Gyakran Ismételt Kérdések

Csomagjainkban igyekeztünk olyan tippadókat összeválogatni, amelyeknek tippjei Bet365 fogadhatók. Tippjeink 100%-ban megjátszhatók Bet365-ön.

A legfontosabb szempont az, hogy annyi pénzt használj fel amennyi nem fog hiányozni a költségvetésedből. Több mint 2 éves fennállásunk során rengeteg számlát nyitottunk, de még egyszer sem buktuk el a teljes bankrollunkat.

Tippjeink kiküldése telegramon keresztül történik. Ez egy igyenes üzenetküldő applikáció, amely Istore-ból vagy Play áruházból könnyen és gyorsan letölthető.

Tippjeink a nap folyamán bármikor érkezhetnek, igyekszünk minden tippünket legkésőbb este 11 óráig kiküldeni.

Igen, a tagságodat bármikor szüneteltetheted ideiglenesen. Tehát ha hosszabb időre fizetsz elő akkor sem kell attól tartanod, hogy elégeted az előfizetésedet egy olyan időszaknak köszönhetően amikor nem tudsz, vagy nem akarsz net közelben lenni, mert bármikor kérhetsz szünetet.

Fifa csoportunkban Capitanónál kizárolagosságot élvezünk, ezáltal a tippek esés nélkül tehetők. Többi csoportunkban a legtöbb tippadóval egyéni megállapodás köt minket. Esés esetén a statisztikában minden esetben a változás szerepel.