11900Ft / 31 days

Főbb sportágak foci, kosárlabda, e-soccer, e-basket, asztalitenisz. A csoportban egy nagyligás tippadó is szerepel, mely által csökkenthető a számlalimitálás esélye. Az összes tipp Bet365 irodára érkezik, de 1xbet és tükör irodáiban is nagyrészt megfogadhatóak. A nagyligás tippadó tippjei Pinnacle és egyéb ázsiai irodákban is megfogadhatóak.

A csomag értékei

Tippadók a csoportban

Esport

12 perces E-foci. Tippadónk all time statisztikája 15% felett van. Közkedvelt tippadó a csoportban, a pörgősség és az eredményesség végett

Berg

A trendbet asztaliteniszes tippadója. A legtöbb haslonló kategóriában lévő tippadókkal ellentétben könnyen tehető, egyáltalán nem esik szét.

Zara

Nagyligás tippadó. Portugál és spanyol 1. és 2. ligával foglalkozik. Minimális profitot termel, azonban a nagyligás tippjei által elérhetjük, hogy sokkal később limitálják le a számlánkat.

Valen

A csoport büntetőlapos tippadója. Kb. 10-15 tippel dolgozik heti szinten, 15% feletti ROI-val.

Clip

Kosárlabda Under fogadások, kisebb mennyiségben over. A kezdetektől a trendbet kötelékébe tartozik elképesztően stabil teljesítménye miatt. 

Tagjaink mondták rólunk..

"Voltak kételyeim, mert pont rossz periódusban csatlakoztam a csoporthoz, viszont gyorsan ledolgozták a veszteséget és remek tippeket adnak. Akinek van szabadideje, és hosszútávban gondolkodik, csak ajánlani tudom."

5/5

G. Balázs, Trendbet tag

"Majdnem a kezdetek óta követem a csoportot. Április óta csak az innen érkező tippeket játszom meg. Jelenleg a kezdő bankom10-szerese van a számlámon. Voltak hullámvölgyek, ez a sportfogadással jár, de ha az ember szigorúan betartja a meghatározott tét méretet szépen gyarapodhat a számlája. Októberben eddig 200%-os tiszta profitot hoztak a megosztott tippek. Csak ajánlani tudom őket. Így tovább."

5/5

T. Zoltán, Trendbet tag

"A kevés megbízható oldalak egyike. Pontosan vezetett statisztika és útmutató. Bármilyen kérdésben segítenek és gyors választ adnak. Ha az ember betartja a szabályokat, fizetéskiegészítésnek tökéletes! Nálam 10/10"

5/5

H. Ádám, Trendbet tag

"Mindenkinek bátran ajánlom aki befektetésekben gondolkozik, van egykis szabadideje és semmiképpen nem hetekben gondolkozik! Amiben kitűnő: profi tippek, hiteles átláthatóan vezetett statisztika, magas profit, barátságos, megbízható ügyfélszolgálat és még sorolhatnám.. "

5/5

B. Bence, Trendbet tag

Gyakran ismételt kérdések

Csomagjainkban igyekeztünk olyan tippadókat összeválogatni, amelyeknek tippjei Bet365 fogdhatók. Tippjeink 100%-ban megjátszhatók Bet365-ön.

A legfontosabb szempont az, hogy annyi pénzt használj fel amennyi nem fog hiányozni a költségvetésedből. Több mint 2 éves fennállásunk során rengeteg számlát nyitottunk, de még egyszer sem buktuk el a teljes bankrollunkat.

Tippjeink kiküldése telegramon keresztül történik. Ez egy igyenes üzenetküldő applikáció, amely Istore-ból vagy Play áruházból könnyen és gyorsan letölthető.

Tippjeink a nap folyamán bármikor érkezhetnek, igyekszünk minden tippünket legkésőbb este 11 óráig kiküldeni.

Igen, a tagságodat bármikor szüneteltetheted ideiglenesen. Tehát ha hosszabb időre fizetsz elő akkor sem kell attól tartanod, hogy elégeted az előfizetésedet egy olyan időszaknak köszönhetően amikor nem tudsz, vagy nem akarsz net közelben lenni, mert bármikor kérhetsz szünetet.

Fifa csoportunkban Capitanónál kizárolagosságot élvezünk, ezáltal a tippek esés nélkül tehetők. Többi csoportunkban a legtöbb tippadóval egyéni megállapodás köt minket. Esés esetén a statisztikában minden esetben a változás szerepel.