14900Ft / 31 days

A trendbet legújabb csoportja.  5 kiváló 2 számjegyű ROI-val rendelkező tippadó. A fogadások 75% foci,  a maradék 25% kosárlabda. Mindig is szerettünk volna egy olyan csomagot ahol, a tippek az átlagosnál könnyebben tehetők, ebben a csoportba sikerült ezt megvalósítanunk. Nem számít, hogy nem tudsz azonnal reagálni. A line-ok nem esnek szét.

A csomag értékei

Tippadók a csoportban

Rio

A kezdetek óta megtalálható nálunk. 2019-es évben ő hozta a profit legnagyobb részét. Ingyenes csoportunkban jelenleg 2021-ben 22,1%-os Roi-t ért el. 

Underman

Félidő, csak gól, under. A tesztidőszak alatt igen szépen teljesített. Hosszútávon 10% feletti Roi-val büszkélkedhet. Kényelmesen tehető, gyorsan Capitano egyik kedvenc tippadójává vállt. 

Ave

Portugál ligákra van szaksodra. Focival és kosárlabdával foglalkozik. Január óta 157 tippet küldött 24%-os Roi-val. Változatos szorzókkal  dolgozik, ezért több tippje 0,5 egységgel fog érkezni. 

Marko

Élő focival foglalkozik. Nagy kedvence az izlandi bajnokságok. Markoval van egy megállapodásunk, hogy bárki másnál előbb kapjuk a tippeket. 

John

E-basket.  Korábban az ebasketen  igen nagyokat sikerült kasználnunk, John kimenetelekre küld jelenleg csak tippeket, de hamarosan bővül repertoálja, főként total points over és under fogadásokkal. 

Tagjaink mondták rólunk..

"Voltak kételyeim, mert pont rossz periódusban csatlakoztam a csoporthoz, viszont gyorsan ledolgozták a veszteséget és remek tippeket adnak. Akinek van szabadideje, és hosszútávban gondolkodik, csak ajánlani tudom."

5/5

G. Balázs, Trendbet tag

"Majdnem a kezdetek óta követem a csoportot. Április óta csak az innen érkező tippeket játszom meg. Jelenleg a kezdő bankom10-szerese van a számlámon. Voltak hullámvölgyek, ez a sportfogadással jár, de ha az ember szigorúan betartja a meghatározott tét méretet szépen gyarapodhat a számlája. Októberben eddig 200%-os tiszta profitot hoztak a megosztott tippek. Csak ajánlani tudom őket. Így tovább."

5/5

T. Zoltán, Trendbet tag

"A kevés megbízható oldalak egyike. Pontosan vezetett statisztika és útmutató. Bármilyen kérdésben segítenek és gyors választ adnak. Ha az ember betartja a szabályokat, fizetéskiegészítésnek tökéletes! Nálam 10/10"

5/5

H. Ádám, Trendbet tag

"Mindenkinek bátran ajánlom aki befektetésekben gondolkozik, van egykis szabadideje és semmiképpen nem hetekben gondolkozik! Amiben kitűnő: profi tippek, hiteles átláthatóan vezetett statisztika, magas profit, barátságos, megbízható ügyfélszolgálat és még sorolhatnám.. "

5/5

B. Bence, Trendbet tag

Gyakran ismételt kérdések

Csomagjainkban igyekeztünk olyan tippadókat összeválogatni, amelyeknek tippjei Bet365 fogdhatók. Tippjeink 100%-ban megjátszhatók Bet365-ön.

A legfontosabb szempont az, hogy annyi pénzt használj fel amennyi nem fog hiányozni a költségvetésedből. Több mint 2 éves fennállásunk során rengeteg számlát nyitottunk, de még egyszer sem buktuk el a teljes bankrollunkat.

Tippjeink kiküldése telegramon keresztül történik. Ez egy igyenes üzenetküldő applikáció, amely Istore-ból vagy Play áruházból könnyen és gyorsan letölthető.

Tippjeink a nap folyamán bármikor érkezhetnek, igyekszünk minden tippünket legkésőbb este 11 óráig kiküldeni.

Igen, a tagságodat bármikor szüneteltetheted ideiglenesen. Tehát ha hosszabb időre fizetsz elő akkor sem kell attól tartanod, hogy elégeted az előfizetésedet egy olyan időszaknak köszönhetően amikor nem tudsz, vagy nem akarsz net közelben lenni, mert bármikor kérhetsz szünetet.

Fifa csoportunkban Capitanónál kizárolagosságot élvezünk, ezáltal a tippek esés nélkül tehetők. Többi csoportunkban a legtöbb tippadóval egyéni megállapodás köt minket. Esés esetén a statisztikában minden esetben a változás szerepel.