22900Ft / 31 days

Esportnál gyakran elöforduló jelenség egy sikeres tippadónál, már  a kiírás pillanatában nem kapod meg az eredeti szorzót és linet. A jó hír az, hogy a Trendbet történetében először kizárólagosságot élvezünk. FIFA tippadónk csak nekünk dolgozik.  Ezért a szorzó és a line majdnem minden esetben változatlanul tehető.

Rövid ismertetés

A régebb óta lévő tagjaink tapasztalták már, hogy ebben az évben mennyit “kaszáltunk”  az NBA Esport-on. Akkori tippadónk váratlanul abbahagyta a tippek küldését. Ugyanebben a hónapban elkezdtünk tesztelni egy másik tippadót. Ő FIFA-val foglalkozik.

Az utóbbi hónapokban az alábbi eredméneket értük el, november hónap óta a Trendbet fifa csoportjában is szerepel  Capitano tippjei.

Szeptember

+96,9 tétegység

Október

+64,65 tétegység

November

+55,088 tétegység

December

+58,11 tétegység

Január

+18,99 tétegység

A csomag értékei

Tagjaink mondták rólunk..

"Voltak kételyeim, mert pont rossz periódusban csatlakoztam a csoporthoz, viszont gyorsan ledolgozták a veszteséget és remek tippeket adnak. Akinek van szabadideje, és hosszútávban gondolkodik, csak ajánlani tudom."

5/5

G. Balázs, Trendbet tag

"Majdnem a kezdetek óta követem a csoportot. Április óta csak az innen érkező tippeket játszom meg. Jelenleg a kezdő bankom10-szerese van a számlámon. Voltak hullámvölgyek, ez a sportfogadással jár, de ha az ember szigorúan betartja a meghatározott tét méretet szépen gyarapodhat a számlája. Októberben eddig 200%-os tiszta profitot hoztak a megosztott tippek. Csak ajánlani tudom őket. Így tovább."

5/5

T. Zoltán, Trendbet tag

"A kevés megbízható oldalak egyike. Pontosan vezetett statisztika és útmutató. Bármilyen kérdésben segítenek és gyors választ adnak. Ha az ember betartja a szabályokat, fizetéskiegészítésnek tökéletes! Nálam 10/10"

5/5

H. Ádám, Trendbet tag

"Mindenkinek bátran ajánlom aki befektetésekben gondolkozik, van egykis szabadideje és semmiképpen nem hetekben gondolkozik! Amiben kitűnő: profi tippek, hiteles átláthatóan vezetett statisztika, magas profit, barátságos, megbízható ügyfélszolgálat és még sorolhatnám.. "

5/5

B. Bence, Trendbet tag

Gyakran ismételt kérdések

Csomagjainkban igyekeztünk olyan tippadókat összeválogatni, amelyeknek tippjei Bet365 fogdhatók. Tippjeink 100%-ban megjátszhatók Bet365-ön.

A legfontosabb szempont az, hogy annyi pénzt használj fel amennyi nem fog hiányozni a költségvetésedből. Több mint 2 éves fennállásunk során rengeteg számlát nyitottunk, de még egyszer sem buktuk el a teljes bankrollunkat.

Tippjeink kiküldése telegramon keresztül történik. Ez egy igyenes üzenetküldő applikáció, amely Istore-ból vagy Play áruházból könnyen és gyorsan letölthető.

Tippjeink a nap folyamán bármikor érkezhetnek, igyekszünk minden tippünket legkésőbb este 11 óráig kiküldeni.

Igen, a tagságodat bármikor szüneteltetheted ideiglenesen. Tehát ha hosszabb időre fizetsz elő akkor sem kell attól tartanod, hogy elégeted az előfizetésedet egy olyan időszaknak köszönhetően amikor nem tudsz, vagy nem akarsz net közelben lenni, mert bármikor kérhetsz szünetet.

Fifa csoportunkban Capitanónál kizárolagosságot élvezünk, ezáltal a tippek esés nélkül tehetők. Többi csoportunkban a legtöbb tippadóval egyéni megállapodás köt minket. Esés esetén a statisztikában minden esetben a változás szerepel.