11900Ft / 31 days

Ebben a csoportban  kizárólag foci tippek érkeznek. A csoport minden tippje megfogadható Bet365-ön. A világ minden tájáró érkezhet  fogadás bármely mérkőzésre. Egyes tippadóink rálátnak olyan dolokgra, amelyre egy átlagos sportfogadónak esélye sincs.  Szépen foghatóak. Ügyelünk arra, hogy az áltaunk kiküldött odszon, tudd megrakni tippjeinket, ha ez nem valósul meg természetesen a statisztikában sem tüntetjük fel.

A csomag értékei

Tippadók a csoportban

Arab

A Trendbet legújabb tippadója. Csak Arab ligákkal foglalkozik. All time statisztikája 3500 tipp után is bőven 10% felett van. 

Gremio

Brazil ligákkal foglakozik. Szó szerint berobbant 2020 novemberébe csoportunkba egy egészen elképesztő szériával.

Brest

2020 júniusa óta található meg nálunk. Azóta egyetlen mínuszos hónapja sem volt.  Igen sok ligával foglakozik. Főként gólokra fogad.

Juven

A csoport büntetőlapos tippadója. Viszonylag kevés tippel (heti 4-5) dolgozik. 15% feletti ROI-val.

Live

Szinte minden tippje élő. Igencsak kedveli a Bangladeshi ligát és a női olasz focit.  Kb havi 100 tippet küld, 15% körüli ROI-val rendelkezik.

Tagjaink mondták rólunk..

"Voltak kételyeim, mert pont rossz periódusban csatlakoztam a csoporthoz, viszont gyorsan ledolgozták a veszteséget és remek tippeket adnak. Akinek van szabadideje, és hosszútávban gondolkodik, csak ajánlani tudom."

5/5

G. Balázs, Trendbet tag

"Majdnem a kezdetek óta követem a csoportot. Április óta csak az innen érkező tippeket játszom meg. Jelenleg a kezdő bankom10-szerese van a számlámon. Voltak hullámvölgyek, ez a sportfogadással jár, de ha az ember szigorúan betartja a meghatározott tét méretet szépen gyarapodhat a számlája. Októberben eddig 200%-os tiszta profitot hoztak a megosztott tippek. Csak ajánlani tudom őket. Így tovább."

5/5

T. Zoltán, Trendbet tag

"A kevés megbízható oldalak egyike. Pontosan vezetett statisztika és útmutató. Bármilyen kérdésben segítenek és gyors választ adnak. Ha az ember betartja a szabályokat, fizetéskiegészítésnek tökéletes! Nálam 10/10"

5/5

H. Ádám, Trendbet tag

"Mindenkinek bátran ajánlom aki befektetésekben gondolkozik, van egykis szabadideje és semmiképpen nem hetekben gondolkozik! Amiben kitűnő: profi tippek, hiteles átláthatóan vezetett statisztika, magas profit, barátságos, megbízható ügyfélszolgálat és még sorolhatnám.. "

5/5

B. Bence, Trendbet tag

Gyakran ismételt kérdések

Csomagjainkban igyekeztünk olyan tippadókat összeválogatni, amelyeknek tippjei Bet365 fogdhatók. Tippjeink 100%-ban megjátszhatók Bet365-ön.

A legfontosabb szempont az, hogy annyi pénzt használj fel amennyi nem fog hiányozni a költségvetésedből. Több mint 2 éves fennállásunk során rengeteg számlát nyitottunk, de még egyszer sem buktuk el a teljes bankrollunkat.

Tippjeink kiküldése telegramon keresztül történik. Ez egy igyenes üzenetküldő applikáció, amely Istore-ból vagy Play áruházból könnyen és gyorsan letölthető.

Tippjeink a nap folyamán bármikor érkezhetnek, igyekszünk minden tippünket legkésőbb este 11 óráig kiküldeni.

Igen, a tagságodat bármikor szüneteltetheted ideiglenesen. Tehát ha hosszabb időre fizetsz elő akkor sem kell attól tartanod, hogy elégeted az előfizetésedet egy olyan időszaknak köszönhetően amikor nem tudsz, vagy nem akarsz net közelben lenni, mert bármikor kérhetsz szünetet.

Fifa csoportunkban Capitanónál kizárolagosságot élvezünk, ezáltal a tippek esés nélkül tehetők. Többi csoportunkban a legtöbb tippadóval egyéni megállapodás köt minket. Esés esetén a statisztikában minden esetben a változás szerepel.